Bij SRD Coaching & Counseling in Rotterdam draait alles om u en uw persoonlijke ontwikkeling. Als loopbaancoach Rotterdam begeleid ik u bij het vinden van een baan die echt bij u past. We kijken samen naar uw vaardigheden, interesses en doelen om een carrièrepad te creëren dat voldoening en succes biedt. Het leven kan ingewikkeld zijn, maar met de juiste begeleiding kunt u de balans en rust vinden die u zoekt. Ik begrijp als geen ander hoe zwaar het kan zijn om alle ballen hoog te houden, vooral als u een perfectionist bent en alles onder controle wilt houden. Daarom bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin u uzelf kunt zijn en kunt groeien.

loopbaancoach rotterdam

Wat doe je bij loopbaanbegeleiding?

Tijdens loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Rotterdam gaan we diep in op uw wensen en ambities. We starten met een uitgebreide intake waarin we uw huidige situatie en toekomstplannen bespreken. Samen stellen we realistische doelen en maken we een stappenplan om deze doelen te bereiken. Of u nu vastzit in uw huidige baan, een carrièreswitch overweegt, of op zoek bent naar meer voldoening in uw werk, ik help u de juiste keuzes te maken. We werken aan uw zelfvertrouwen, presenteren uw kwaliteiten op de beste manier en ontwikkelen vaardigheden die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Wat is een goede loopbaancoach?

Een goede loopbaancoach is iemand die niet alleen luistert, maar ook echt hoort wat u zegt. Bij loopbaancoach Rotterdam streef ik ernaar om een vertrouwensrelatie met u op te bouwen, waarin u zich begrepen en gesteund voelt. Met mijn jarenlange ervaring en empathische benadering, zorg ik ervoor dat u zich op uw gemak voelt om uw dromen en angsten te delen. Ik kijk verder dan alleen uw cv en werkervaring; ik zie de persoon achter het gedrag en help u om obstakels te overwinnen die u ervan weerhouden uw volledige potentieel te bereiken.

Hoeveel kost een uur coaching?

De kosten van coaching kunnen variëren, maar bij loopbaancoach Rotterdam vindt u betaalbare en flexibele tarieven. Ik geloof dat goede coaching toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bied ik verschillende pakketten aan die aansluiten bij uw budget en behoeften. Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend, zodat u kunt ervaren of mijn aanpak bij u past. Na het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en stellen we een plan op dat zowel financieel als inhoudelijk haalbaar is.

Wat kun je verwachten van een loopbaancoach?

Wanneer u kiest voor loopbaancoach Rotterdam, kunt u een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak verwachten. Ik begeleid u stap voor stap door het proces van zelfontdekking en carrièreplanning. We werken aan het identificeren van uw kernwaarden, het verbeteren van uw zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een actieplan dat leidt tot duurzame verandering. U krijgt praktische tips en tools aangereikt die u direct kunt toepassen in uw dagelijkse leven en werk. Daarnaast bied ik emotionele steun en motivatie om door te zetten, ook als het moeilijk wordt.

loopbaancoach rotterdam

Wat doet een loopbaan coach?

Een loopbaancoach helpt u niet alleen bij het vinden van een nieuwe baan, maar ondersteunt u ook bij het ontwikkelen van uw professionele vaardigheden en het versterken van uw persoonlijke groei. Bij loopbaancoach Rotterdam richt ik mij op een holistische benadering waarin zowel uw carrière als uw persoonlijke welzijn centraal staan. Ik bied begeleiding bij het opstellen van een sterk cv, het verbeteren van uw sollicitatievaardigheden en het navigeren door de arbeidsmarkt. Daarnaast help ik u als mental coach in Rotterdam om beter om te gaan met stress, uw grenzen te bewaken en een gezonde werk-privébalans te behouden.