Mijn eigen ervaring is dat het bij coaching niet gaat om wat het jou kost, maar vooral om wat het jou zal opleveren. Hieronder mijn tarievenoverzicht ( alle prijzen zijn inclusief 21% BTW ).

  • Intakegesprek 50,- euro
  • Los coaching gesprek 95,- euro ( 60-90 min.)
  • TotalBalance coach traject (15 gesprekken) 1350,- euro ( betalen in 4 termijnen is mogelijk)
  • TotalBalance werkboek 20,- euro

Ik bied mijn diensten graag aan aan iedere vrouw die gemotiveerd is om bij mij een coachingstraject te volgen als er een match is. Ik vind dan ook dat de kosten hiervoor nooit een belemmering voor jou mogen zijn. Wanneer het tarief niet past bij jouw financiële mogelijkheden, geef dit dan gerust aan tijdens het intakegesprek. Voel je niet bezwaard. We kijken dan samen of er en mogelijkheid is om toch een coachingstraject op te starten. Dit gebeurd op basis van wederzijds vertrouwen.

Hoeveel gesprekken een traject heeft, is per persoon verschillend . Je mag er vanuit gaan dat een TotalBalance traject over het algemeen gemiddeld uit 15 sessies bestaat. Uiteindelijk blijft coaching een kwestie van maatwerk en kan een traject dus eventueel uit minder of meer sessies bestaan.

De coachsessies worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Maar vaak zijn er wel vergoedingsmogelijkheden vanuit werkgevers of het UWV om de kosten te betalen. Informeer bij jou werkgever of het UWV naar de eventuele mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat de tarieven voor werkgevers afwijken van bovenstaande tarieven. Wil je weten wat de tarieven zijn voor werkgevers vul dan het contactformulier in.